Bonsai-stek Kennisbank

Hier vind u algemene informatie over bonsai-stek.nl
Gesloten
Gebruikersavatar
Bonsai-stek
Beheerder
Beheerder
Berichten: 221
Lid geworden op: 05 feb 2018, 22:00
Locatie: Enkhuizen, Nederland
Likes: 1
Contacteer:

Bonsai-stek Kennisbank

Bericht door Bonsai-stek » 19 feb 2018, 22:35

De bonsai-stek kennisbank
De kennisbank is een overzichtelijke database met veel informatie over bonsai, doordat bonsai -stek volledig responsive is kan op elk appataat zoals tablet, smartphone, pc gemakkelijk informatie opgezocht worden in de Kennisbank

Het doel is om zoveel mogelijk belangrijke kennis overzichtelijk te archiveren in de kennisbank zodat eigenlijk alles wat met bonsai te maken heeft snel vindbaar is op één plek.
Bonsai-stek probeert er voor te zorgen dat de aangeboden informatie juist is en niet onbelangrijk dat het gericht is op ons klimaat.

Omdat bonsai-stek kennis en ervaringen delen belangrijk vind zal bonsai-stek proberen om zoveel mogelijk categorieen, onderwerpen en informatie te plaatsen in de kennis bank.

Het is de bedoeling om samen met de community zoveel mogelijk ervaringen te delen en toe te voegen aan de kennisbank maar niet geheel onbelangrijk is dat de al reeds geplaatste info waar nodig "verbeterd" en aangepast word om zo continue de kwaliteit van de beschikbare informatie te blijven updaten!

Heeft u een idee wat aan de in de kennis bank toegevoegd zou kunnen worden?
Heeft u toevoegingen of kan er iets verbeterd worden?
U kunt zelf artikels plaatsen in de kennisbank, hoe dat precies werkt vind u hier

Of stuur de beheerder van bonsai-stek een persoonlijk bericht of e-mail

U vind de kennisbank hier:
Kennisbank

Ondanks het zorgvuldig plaatsen van informatie neemt bonsai-stek.nl op geen enkele manier verantwoordelijkheid voor eventuele schade, sterfte of andere problemen met uw bomen.

als laatste nog:
e-mails met verwijten dat de info "boekjes wijsheden" of gewoon niet goed is zijn overbodig, heeft u kritiek of commentaar verzoekt bonsai-stek u het bovenstaande bericht nogmaals goed door te lezen en u dan af te vragen of u mee wilt helpen om de kwaliteit van bonsai-stek te verbeteren.Gesloten

Terug naar “Bonsai-stek informatie”